Училишни практики во демократската ера

За проектот

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ
0

Училишта

0

Теми

0

Активности

0

Учесници

Теми

Теми на кои што работеа учениците кои учевстуваа на проектот.

null
Насилство и комуникација
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed sodales blandit malesuada. Ut augue augue, malesuada vel justo eget, euismod molestie nibh
Повеќе
null
Права на децата
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed sodales blandit malesuada. Ut augue augue, malesuada vel justo eget, euismod molestie nibh
Повеќе
null
Партиципација
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed sodales blandit malesuada. Ut augue augue, malesuada vel justo eget, euismod molestie nibh
Повеќе
null
Дискриминација и емпатија
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed sodales blandit malesuada. Ut augue augue, malesuada vel justo eget, euismod molestie nibh
Повеќе

Покровители

Организациите кои овозможија овој проект да стане реалност.